Pottenstampers header image Pottenstampers header tekst
Tom - Opa


 


Voorzitter & bierlid: Deze technieker kan alles. Onze veteraan of ook wel opa is wel te vinden voor een klus. In 2014 is hij weer terug voorzitter geworden. Na een avondje goed feesten is hij zijn stem weeral kwijt.
Jos - Bruce


 


Penningmeester & bierlid: Deze boekhouwer is goed met cijfertjes. Waar de leut te vinden is staat hij in de rij. Dames hij is nog vrijgezellig, je moet er wel voor aan de andere kant van de brug zijn.
Kenny - Mr. Flugel


 


Secretaris & bierlid: Al 11 jaar Pott'nstamper in hard en nieren. Na jarenlang bakken en braden is hij nu de processen bij Dow aan het verbeteren.
Guido - David Ghetto


 


Multimedia contact & bierlid: Naast creatieve posters, reclame materiaal en bouwtekeningen is deze jongen ook nog eens Deejay. Soms kunnen de andere leden zijn pieperige plaatjes niet waarderen.
Marleen - Mama Beer


 


Wijnlid: Marleen is de mama van de groep. Naast het heerlijke eten op de bouwplek kan ze ook nog eens mooie kostuums ontwerpen en maken!
Tijl - Papa Beer


 


Bierlid: Deze gezellige jongen is altijd in voor een feestje. Niet kwaad te krijgen, maar als ie dan.. Ook deze multi klusser is een aanwinst voor de vereniging.
Christof - Titof


 


Bierlid: Deze jongen is jarenlang lid van de Pott'nstampers en altijd in voor een feestje. Deze Zuiddorpenaar is tegenwoordig te vinden tegenover de Leutfabriek in Sas, maar hij blijft paars met geel dragen.
Dewi - Kabouter


 


Wijn/Bierlid: Deze Axelse schone is ingeburgerd via ons stamcafe. Het klikte gelijk en is al een paar jaar vast lid in onze groep. Alleen vergeet ze wel eens bier te halen.
Roderick - Huysje


 


Bierlid: Deze ouwe-voorzitter/manitou-bestuurder heeft onze vereniging jarenlang op de kaart gezet. Nu is hij vooral bezig om Zuiddorpe op de kaart te zetten in de Gemeente Terneuzen. Ook als je een ongelukje hebt is deze ambulance chauffeur er snel bij.
Daisy - Krullie


 


Wijnlid: Onze echte Sieddurpse is vanaf de beginjaren erbij. Vroeger tapte ze zelf nog wel eens bier bij pa & ma, maar tegenwoordig is ze de oudjes op Zaamslag aan het verzorgen.
Norbert - Huys Jr.


 


Bierlid: Na Westdorpe kwam Zuiddorpe en van Zuiddorpe naar de Nieuwe Molen onder Koewacht. Gelukkig hebben we deze bouwer nog steeds in onze buurt en is niet meer weg te denken uit onze vereniging.
Lisa - Vieza


 


Wijnlid: Ze kijkt twee tellen naar hem en dan krijgt ze een lach van oor tot oor. Deze Pott'nstamper is verliefd geworden in haar stagejaar op Huys Jr. Ook is deze student te vinden als model bij Kapsalon Knipsels.
Florian - Dikke Surfer


 


Bierlid: Deze vriend heeft zeker geen hoogtevrees. Als Roderick aan het kraanieren is gaat deze jongen zonder twijfel op de lepels. Naast onze trouwe barman is hij ook nog eens goed in 'extreme' sporten.
Rianne - Dingske


 


Wijnlid: Deze Axelse werd verliefd op een Zuiddorpenaar en ja, dan is de keuze snel gemaakt. Op Zuiddorpe zijn ze helemaal huisje boompje beestje en dingske is altijd in voor een feestje!
Tim - Vedett


 


Bierlid: Ook deze monteur is simpelweg niet weg te denken uit onze vereniging. Hij heeft letterlijk van zijn hobby zijn werk gemaakt en is trots op zijn Scania stal. Naast zijn hobby voor motorvoertuigen is hij helemaal tot over zn oren verliefd op zn vrouwke.
Elise - Kwebbel


 


Wijnlid: Deze vrolijke Sieddurpse verpleegster is een mentale boost voor je kater. Ze is zorgsaam en behulpzaam en ook niet meer weg te denken uit de vereniging. Haar motto: Gaan met die banaan!
Stephanie - Foefke


 


Wijnlid: Jaja, we halen ze zelfs uit Sint-Niklaas. Deze Belgse schone is wel in voor carnaval en een feestje. Op Zuiddorpe maakte ze kennis met die hollanders en kan er niet meer omheen. Stil en verlegen? Giet er dan maar een wijntje in.
Albert - Bertje


 


Bierlid: Gezelligheid kent geen tijd bij Albert. Je kan hem verwachten als de lichten aan gaan. De opbouw van licht & geluid is zijn hobby en ook technisch is hij bijdehand. Na jarenlange afwezigheid zijn we blij dat Bertje weer terug is!
Kevin v. Hove - Stuc


 


Bierlid: Als de binnenkant van zn bus nog witter is en alle muurtjes zijn strak dan komt hij graag bouwen en een pintje drinken. Deze Koewachtenaar is jarenlang lid en ook niet meer weg te denken. Als radio Hollandia niet aanstaat gaat hij de hardere muziek ook niet uit de weg.
Kevin v.d Heijden - Vett'n emmer


 


Bierlid: Als er een storing is, is deze jongen erbij. Als je verwarming in panne is, is deze technische vent er snel bij. Een biertje drinken dat gaat er wel in, en Feyenoord is zn ploegje in hard en nieren. Nu nog een Pott'nstampers tattoo!
Nout - Astronout


 


Bierlid: Zijn coupe zit altijd in model en kan ook nog eens lekker koken. De dames staan in de rij en als hij dan eens meegaat, feest hij als de beesten! Vanaf zijn vijftiende is hij als jongste lid bij de Pott'nstampers gekomen en niet meer weg te denken.
Niels - Stoeltje


 


Bierlid: Hallo Jumbo, deze student van de Nieuwe Molen onder Koewacht heeft al jaren in een kleine cv-vereniging gezeten en nu wil hij eens in een echte cv-vereniging vertoeven. Na het harde werken trakteert hij zichzelf op een lekkere zitplek en als hij van dat koude weer in de kroeg stapt ziet hij gelijk alles wazig.
Stan - Stagiair


 


Stagiair: Net als zijn oudere broer zit het Pott'nstampers virus in zijn bloed. Ook dit jonge lid is al een grote hulp. Op zijn fietsje komt hij door weer en wind overal. Geef hem een paar jaar en dan wordt hij ook een ladykiller.